Scrisoare deschisa

Scrisoare deschisa.Image

 

            Draga Conchita, AI  REUSIT!

Ai reusit sa ma faci sa rad zilele astea asa cum n-am mai facut-o de mult. Cu pofta. Din toti rarunchii. Pana la lacrimi!

            Atatea pareri, discursuri electorale, poze,  injuraturi, barbi, trucaje,  pudibonderii, salve de tun, pasaje sfinte,  manuale scolare, desene animate, legi, contraventii, mezeluri, previziuni, sondaje, maimute, politicieni de toate sexele ( uniti-va!) toate, dar absolut toate au aterizat pe peretele meu de facebook. Insotite de poza ta… cu barba. A aparut si cea fara, dar mai rar ca nu era prea expresiva.

            Ai cantat sublim. Da’ ce  spun eu sublim – Chiar daca ai fi cantat “Vine, Vine primavara”. Rezultatul ar fi fost acelas. Si asta conteaza cel mai mult Nu ceea ce faci , ci mai ales unde ajungi. Ai invins. Ne-ai facut dobos tort atat pe cei din tabara pro cat si pe cei contra.

                        Ce sa mai….FATA  ESTI  TARE!

            Tare injurata,, dar pe de alta parte si adulata, ca nu degeaba ai castigat Eurovizionul. Saraca emisiune, la anul cu siguranta va trece de la statutul “doar cu acordul parintilor” la +15 sau chiar cine stie ( Doamne Fereste!) la un mult mai safe +18. Nu degeaba se dau rezultatele dupa miezul noptii!

 Revenind la editia de anul acesta, ai fost precum personajul negativ din Powerpuff Girl,  si totusi ai iesit invingatoare, numai ca romanilor le plac povestile (Asta e nivelul!) si ca in orice poveste binele trebuie sa invinga raul ( Directiva de partid – ca tot suntem in campanie electorala!)Image

                                    Cu drag,  Un calator… prin viata!

 

P.S. La anu’ aveam planificat la mijlocul lui mai o calatorie in Germania la Ligna Hannover Messe, dar cred ca vin totusi la Vienna sa te vad. Sa sti insa ca sunt fan barba de o zi, nu cea de o saptamana.  Mai vorbim.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s